Coreline.be richt zich, als onafhankelijke vertegenwoordiger van Philips, op installateurs en professionele gebruikers. Wij speuren voor u de professionele markt af om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen aanbieden, waarbij we een snelle levertijd en een hoge servicegraad nastreven.

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u niet enkel de beste merken en producten aan, wij proberen u ook van dienst te zijn in alle keuzes en beslissingen die daaraan vooraf gaan. Aarzel dan ook niet om ons hiervoor in te schakelen.

Maak nu een account aan en bestel online

Als installateur profiteert u direct van onze scherpe prijzen. Maak nu een account aan en vind alle informatie over producten, prijzen, voorraden en levertijd op uw persoonlijke pagina. Plaats direct een bestelling of maak gebruik van onze promoties en beheer uw orders.

Contacteer ons voor meer info!

Door onze jarenlange expertise aangaande verlichting en totaaloplossingen, staan wij steeds paraat om u bijkomende info te verschaffen. Heeft u bijkomende vragen of  wenst u professionele opvolging, dan kan u ons steeds contacteren via info@coreline.be


Veelgestelde vragen (FAQ)

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten